آموزش تخصصی برق  -فیلم آموزشی و مستند - دانلود پایان نامه  09153715735

آموزش تخصصی برق -فیلم آموزشی و مستند - دانلود پایان نامه 09153715735

بزرگترین گنجینه فیلم های فارسی آموزشی برق- فیلم فار سی آموزش نرم افزارهای-DIGSILENT-MATLAB-FPGA-ARM-AVR-PLC-PROTEL-PROTUS-
آموزش تخصصی برق  -فیلم آموزشی و مستند - دانلود پایان نامه  09153715735

آموزش تخصصی برق -فیلم آموزشی و مستند - دانلود پایان نامه 09153715735

بزرگترین گنجینه فیلم های فارسی آموزشی برق- فیلم فار سی آموزش نرم افزارهای-DIGSILENT-MATLAB-FPGA-ARM-AVR-PLC-PROTEL-PROTUS-

امنیت روز: جاسوسها را ناکام بگذارید


آنچه باید در رابطه با امنیت گوشی هوشمند خود بدانیدنکته امنیت روز: جاسوسها را ناکام بگذارید...

به هیچ وجه روی لینکهایی که در Pop Up ها در فضای نت میبینید کلیک نکنید. تنها از وب سایت هایی که به آنها اعتماد دارید اقدام به دانلود نرم افزار کنید. سیستم عامل و مرورگر خود را همواره بروز نگاه دارید و حتما از یک فایروال دو مسیره یا Tow-Way برای امنیت سیستم خود استفاده کنید.


به گزارش «تابناک» از آنجایی که گوشی هوشمند نیز یک رایانه کوچک است، دقیقا در برابر همان تهدیدهای که برای یک سیستم رایانه ای میتوانید تصور کنید، آسیب پذیر است. بد افزارها میتوانند با خانه کردن بر روی گوشی هوشمند شما، رد و بدل شدن داده ها را رصد کرده و در آن مداخله کنند، اقدام به سرقت اطلاعات حساس شما همچون گذرواژه ها کنند، در کار App ها اختلال ایجاد کرده و در کل زندگی را سخت کنند!

واقعیت آن است که بی اغراق میلیونها تهدید برای گوشی هوشمند شما وجود دارد و خطر امنیتی برای گوشی شما بیش از آنکه تصور کنید، نزدیک است:

آنچه باید در رابطه با امنیت گوشی هوشمند خود بدانید

ویروسها وجود دارند!

  

ویروسها و بد افزارهای گوشی های هوشمند دقیقا مشابه با برادران خود در روی PC ها عمل میکنند، تا آنجا که بتوانند. این بد افزارها میتوانند از طریق SMS، یک حفره امنیتی در مرورگر شما و از طریق وب و یا از طریق حفره های موجود در شبکه و Network به گوشی شما رسوخ کنند.

در این میان برخی از نرم افزارهای به ظاهر قانونی نیز در زمره بد افزارهایی هستند که به شدت باید مراقب آنها بود. به همین دلیل است که بر روی گوشی هوشمند با توجه به تنوع مسیرهای موجود برای آلودگی گوشی، باید هشیار تر عمل کرد:

آنچه باید در رابطه با امنیت گوشی هوشمند خود بدانید

هیچ پلتفرمی ایمن نیست، هرچند برخی بهتر هستند

سیستم عاملی که گوشی هوشمند شما از آن استفاده میکند عامل مهمی در خصوص میزان نگرانی و تهدید شما از سوی موضوعات امنیتی است. اولین نکته آن است که اندروید به عنوان محبوب ترین و پر استفاده ترین سیستم عامل در گوشی های هوشمند، امنیت کمتری دارد، به این معنا که به دلیل حجم بیشتر کاربران بیشتر در معرض حملات امنیتی قرار دارد.

بسیاری این امر را اشتباه استراتژیک گوگل میدانند که اندروید را تبدیل به ویندوز گوشی های هوشمند کرده است. بسیاری از هکرها اندروید را مورد حمله و هدف قرار میدهند زیرا احتمال بدست آوردن قربانیان بیشتری در این سیستم عامل دارند.

نمودار زیر نشان دهنده میزان انتشار بدافزار ها بر روی سیستم عاملهای مختلف موبایل طی سه ماهه اول سال جاری میلادی است:

آنچه باید در رابطه با امنیت گوشی هوشمند خود بدانید

در این میان سیستم عامل iOS به دلیلی آنکه از سوی اپل به شدت مراقبت و کنترل میشود، ایمن تر است. شرکت اپل قویا بر سیستم عامل خود نظارت دارد، از نصب نرم افزارهای خارج از کنترل خود و از منابع غیر، جلوگیری میکند و سخت افزارها را به خوبی با سیستم عامل هماهنگ و هم سنخ میکند.

به همین دلیل است که در حالی که تعداد انگشت شماری بد افزار برای iOS طراحی شده است اما تا کنون هیچ مورد عظیم و وسیعی در انتشار بد افزار بر روی این سیستم عامل دیده نشده است. به همین دلیل است که jailbreak کردن گوشی های اپل به معنی بی دفاع گذاشتن آنها در برابر حملات بد افزارها است.

آنچه در مجموع میتوان گفت این است که هیچ سیستم عاملی از حمله و تهدید مصون نیست و میزان این امنیت و مصونیت بسته به ساختار امنیتی سیستم عامل و تعداد کاربران آن دارد.

نرم افزارهای امنیتی همیشه آنچه میگویند نیستند!

همه این تهدیدات موجود شما را به سمت استفاده از نرم افزارهای امنیتی برای گوشی هوشمند خود سوق میدهد. اما مراقب باشید، همه این نرم افزارهای امنیتی خوب عمل نمیکنند و برخی از آنها حتی از شما محافظت هم نمیکنند.

کاربران اندروید میتوانند با مراجعه به گزارشهایی که لابراتوارهای تست آنتی ویروسها همچون Av-Test منتشر میکنند، از وضعیت عملکرد نرم افزار امنیتی خود اطمینان حاصل کنند:

آنچه باید در رابطه با امنیت گوشی هوشمند خود بدانید

اما این شانس برای باقی کاربران در سایر سیستم عاملها وجود ندارد. در نتیجه کاربران ویندوز فون مجبور به استفاده از نرم افزارهایی هستند که بیشتر شناخته شده میباشند بدون توجه به جزئیات عملکرد آنها.

همه آنتی ویروسها آن کاری را صورت میدهند که خود میگویند. اما همه آنها این کار را به خوبی صورت نمیدهند! برای مثال VIRUSFighter و Zoner که هر کدام از آنها در Play Store بارها توصیه شده اند و هر کدام چهار ستاره دارند از سوی AV-Test به دلیل شناسایی تنها یک چهارم از بد افزارهای مورد آزمایش رد شده اند!

این در حالی است که موضوع تقریبا به همین جا نیز ختم نمیشود. در آوریل سال جاری نرم افزاری بر روی Play Store با نام Virus Shield قرار گرفت که ادعا میکرد که یک آنتی ویروس قدرتمند است، اما در واقع هیچ کاری بر روی سیستم انجام نمیداد. در نهایت تا پیش از آنکه این ابزار از روی Play Store حذف شود بیش از 10 هزار کاربر آن را با قیمت 4 دلار دانلود کرده بودند!

گوشی گم شده، دست کمی از یک گوشی ویروسی ندارد!

در حالی که ممکن است این مطالب بیش از همه توجه شما را به یک بعد مشکل جلب کرده باشد، اما یک مشکل اساسی تر نیز میتواند وجود داشته باشد، آن هم گم کردن گوشی هوشمند به دلیل سرقت یا حواس پرتی:

آنچه باید در رابطه با امنیت گوشی هوشمند خود بدانید

اگر گوشی هوشمند شما به سرقت رفته یا گم شود و به دست کسی برسد، تمامی داده ها و اطلاعات شما از جمله تمامی عکس های خانوادگی، ایمیل ها، صوت و تصویر، اطلاعات حساب بانکی و گذرواژه های شما و همچنین شبکه های اجتماعی که به وسیله App ها از آنها استفاده میکنید، همگی قابل استفاده توسط شخصی است که گوشی شما را در دست دارد.

این موضوع اغراق نیست. با تکنولوژیهای امروزی بیت به بیت داده ها از گوشی شما قابل استخراج است و هیچ نرم افزار امنیتی در این مورد هیچ کاری نمیتواند بکند. تنها کاری که در این مورد میتوان انجام داد را پیش از گم شدن گوشی باید صورت داده باشید: تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات، قفل کردن گوشی با یک گذرواژه مطمئن و استفاده از ابزارهایی که به شما امکان Remote Control گوشی را میدهد. پس از هم اکنون فکری به حال گوشی خود قبل از آنکه دزدیده شود بکنید.

هر جایی که داده وجود داشته باشد، خطر وجود دارد

در حال حاضر تامین امنیت گوشی هوشمند یک اقدام پیچیده و چند لایه است. تنها این نکته را همواره در خاطر داشت باشید که هر جا داده ای وجود دارد شخصی علاقمند به این داده ها و احتمال سرقت آنها نیز وجود دارد.

خوشبختانه این موضوع مورد توجه بسیاری از سازندگان گوشی های هوشمند قرار گرفته است و اکنون این سازندگان ابزارهایی برای امنیت گوشی هوشمند از جمله Remote ها را در گوشی های خود به کار میبرند.

واقعیت این است که علیرغم این پیچیدگی در حفاظت از گوشی، هنوز هزینه تامین امنیت گوشی های هوشمند بسیار کمتر از تامین امنیت PC ها است. البته اگر در آینده نیز این موضوع به همین شکل باقی بماند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد